TERMINATOR – SALVATION

TERMINATOR – SALVATION

TERMINATOR - MEGVÁLTÁS

“Hárommilliárd emberi élet ért véget
1997. augusztus 29-én. A nukleáris tüzet
a kevés túlélő úgy emlegette: az Ítélet Napja.
És máris új lidércnyomással kellett
szembenézniük: a Gépek Elleni Háborúval.”

SEAL DOGS TEAMMég párás köd borította a tájat mikor a csapatunk megérkezett a bevetési körzetbe, így nem sok lehetőségünk maradt a terület feltérképezésére. Gyors eligazítást követően a parancs egyszerű volt, a terep viszonyokat figyelembe véve egy nem túl távoli magaslaton olyan védelmi pozíció kiépítése ahonnan, vizuálisan megfigyelhető a város pereme. Erőltetett tempóban, gyorsan, veszteségek nélkül értük el a kijelölt pontot. A védelmi állás kiépítését követőn azonnal jött a parancs, hogy a megfigyelők szerint a közelben több T-1000-s is aktivizálta magát. Ezeket kell lokalizálnunk, és ha módunk van rá akkor vastelepre küldeni.

A helyi növényzet segítette a rejtve haladásunkat. Az erdősávot elérve azonnal megpillantottuk az első T-1000 -t, félelmetes volt, ahogy rezzenéstelenül haladat és kémlelte a tájat. Csapást mértünk, ám sajnos csak lelassítani tudtuk, teljesen kiiktatni nem, így K- jelére tovább  haladtunk a városba. Szisztematikusan vizsgáltuk át az épületeket, amikor egy nagyobb épület kis eldugott helységében egy régi katonai ládában fontos csomagot találtunk, némi hadianyagot, orvosi felszerelést és ellátmányt. Az ellenállásnak minden eszközre szüksége volt, így ezekkel indultunk vissza az ideiglenes támaszpontunkra. Mindenki örült az extra felszerelésnek. Pihenés képen csapatunk a környező dombokon vett fel megfigyelő, védelmi pozíciót. A távolból több esetben is kontaktok hangja szűrődött át. Úgy döntünk, hogy a várost kissé megkerülve egy régi rejtett lokátor állomás érintésével megpróbálunk az ellenség mögé kerülni. Megszokott módon rejtve, direkt érintkezést  kerülve értük el a célunkat. Nyílt terep, körbenT-1000 embermagasságú fű, ez ideális lesz. Szinte azonnal megérkeztek a gépek , tőlünk pár méternyire ugráltak le a csapatszállítóról. K-jelére szinte egyszerre támadtunk. A meglepetés ereje ismét hatásos volt. Az első csapás letaglózó volt. Sajnos a helyzeti előny nem volt elegendő a fejlett gépekkel szemben így mindkét oldal súlyos veszteségeket szenvedett. A nap folyamán több sikeres megfigyelési akciót hajtottunk végre, ahol felderítettünk a Skynet központot, több beszivárgó egységet és Terminátor csapatot.

Lassan sötétedni kezdett amikor infó érkezett, miszerint az előretolt megfigyelő állásunkat a város belsejében lévő ellenállás által rejtett bunkerba költöztetik. A bunkereket, beton padlókat, mások számára spártai körülményeket már természetes módon megszoktuk, így gyorsan megtaláljuk a helyünket ebben a furcsa világban. Connortól engedélyt kapunk egy gyors pihenésre, rövid, 3 óra jut a csapatra, így mindenki maga dönt, eszik vagy alszik. Az „álom” és az ébredés mintha egy szempillantás alatt ment volna végbe, hideg, nyirkos agyba hasító ébredés volt ez! Fáj minden! Ez jó! Ez éberen tart mindannyiunkat. Az éjszaka 22-02 időszakában részben mi adjuk az őrséget. Még talán éjfél sincs mikor a csapat ellenőrzi a város túloldalán lévő labort. Connorék itt állították fel az időgépet.

Ez küldetésünk legfőbb célja, az idő átállás alatt megvédeni a labort. Ezt az egy órát használja ki az ellenállás arra ,hogy Kyle Reeset visszajuttassa a múlta. Ha ez nem történik, meg akkor talán mi sem létezünk ebben a formában. Nincs jövőnk! A labor épületéhez érve nyugodt minden, falakon durva harcok nyomai, mindenütt vér , szerencsére magát az időgépet eddig érintetlenül, készenléti állapotban találjuk. Ellenőrizzük az eszközöket és visszaindulunk, mert lassan ideje ébreszteni az emberiséget.

TERMINATOR - MEGVÁLTÁS

Hajnali kettő. A bunker nagyobb termében Connor eligazítást tart, talán az utolsót, felemelő! Most végre sikerülhet a gépekre csapást mérni! Csapatunk a védendő épület felé vezető úton foglal helyet, arra számítva, hogy az ellenség mögé kerülve megsemmisítő csapást mérhet. Még nincs három óra amikor a terminátorok és a szállító jármű vakító fényei feltűnnek az úton. Keresnek, szisztematikusan keresnek, itt nem lesz meglepetés, hátba támadás. A harc nem teljesen a várakozásoknak megfelelően alakul, a gépek erős kereső reflektorai és nyomjelző lövedékei elől nincs menekülés, csapatunk egy része kerülni próbál, de nem sikerül, mindenütt komoly sérültek, fénycsóvák és lézerként hasító nyomjelző lövedékek. Kivérzünk! A medikünket, számítva a veszteségekre hátrahagytuk, aki most bravúros gyorsasággal kötözi a sérüléseinket. Ismét akcióban! A parancs szerint az épületben veszünk fel védelmi állást az időugrás idejére. Feszülten és lassan telik az idő! Hajnali 4 kor jön a hír, sikerült, az időgép működött!

SEAL DOGS TEAMMás csapatokkal együtt a központi épület megtisztítására indulunk. A koromfekete folyosókon kóborló Terminátorok vörösen világító szemeit már messziről észre lehet venni. Szobáról szobára megy a harc, egyre több sikerrel, egyre kevesebb veszteséggel. A zegzugos folyosók és termek hálózatában csapdát állítunk, ami több mint sikeres, egyszerre több terminátort is véglegesen hatástalanítunk. Már csak egy … egy fejlett példány vadászik az épület körül. Mire kiérünk az épületből már javában fenn a nap, így az előnyünk a nyílt terepen oda. Az egyik ösvény mögül hirtelen feltűnik a keresett, utolsó megmaradt terminátor. Lebuktunk, záporoznak a fájdalmas lövedékek, kivérzünk! Egy másik egység is csatlakozik, és a túlerő győz! Sikerült ezt is kiiktatni! Ezt a napot az emberiség nyerte bár a gépek egyre fejlettebbek, gyorsabbak, kíméletlenebbek, így nekünk csak a remény marad, hogy egy nap a Skynetre megsemmisítő csapást mérhetünk és ezáltal minden gépet kiiktathatunk…

De ne feledjétek: Ha halljátok ezt az üzenetet; van még ellenállás! Nem vagytok egyedül!

A csapat útvonala:


nagyobb térkép

Eveens

Értékelés

9Mesteri

Pozitívum: A szervezés | A játékosok | A pálya | A terminátorok


Megjelölve: , , ,

Megjegyzés írása