Megalakult a Seal Dogs Team

2013 Januárja, megalakult a Seal Dogs Team.

Négy fővel Eveens, K751, Petrov és TwILeK, megalapítottuk a Dogs Teamet, hogy mostantól ezzel a csapattal vegyünk részt az Airsoft rendezvényeken és képviseljük magunkat a nagy világban. Sokan kérdezték, és fogják is kérdezni, hogyan, miért, honnan, mikor … ezekre és a hasonló válaszokra reméljük választ talál majd mindenki honlapunkon.

A Seal Dogs Team minden alapító tagja a DevGru -ból lépett ki. Ennek nincsenek drámai okai, mint azt sokan várják, vagy gondolják esetleg, mindösszesen egy másik irányt szerettünk volna tovább vinni, amire ott és akkor nem volt lehetőségünk.

Csapatunk a kemény MILSIM / LARP stílusú, többnapos rendezvényekre szeretne összpontosítani, természetesen a fennmaradó időt az egynapos, akár “lazább”, MILSIM jellegű játékokon töltenénk el. Van aki már sok éve az Airsoft világában van, van akik csak pár, de mindnyájunknak újdonság még ez a fajta szervezés, így jelenleg csak reméljük, hogy minden szinten teljesen felkészültek vagyunk, ami tőlünk telik, azt megtesszük.

SEAL DOGS TEAM

Az első időkben szeretnénk saját magunkat fejleszteni, mind harcászatilag, mind fizikailag, mind szellemileg, illetve minden olyan egyéb területen, ami nem az Airsofthoz kapcsolódik.

Weboldalunkon mindenki megtalálhatja majd mindazt az információt, amit csak tudni lehet rólunk, illetve azokról a játékokról, amikről review-t készítünk. A jobb oldalon össze lesznek ezek gyűjtve, sőt, még pontozva is, de szeretném kiemelni, hogy ezek a mi nézőpontunkból készült vélemények, amik egyáltalán nem biztos, hogy igazak az egész játékra, szervezőre, játékosokra, időjárásra nézve. Lehet, hogy egy játékot nagyszerűnek titulálunk, mert mi épp összeakadtunk egy hasonló csapattal és elszórakoztunk, miközben mindenki más csak a parkolóban unatkozott, vagy épp mi ültünk valahol feleslegesen órákig, mialatt hatalmas csaták játszódtak le a pályán, így az építő, segítő hozzászólásokat szívesen vesszük majd, de a felesleges flamelést természetesen törölni fogjuk.

Mivel szeretnénk az érdeklődőknek minden lehetőséget megadni, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot a legbiztosabb módszernek az E-mail -t találtuk.

A központi levelező címünk: contact@dogs-team.com, de mindenkinek van egyedi levél címe is, ami a neve@dogs-team.com.

A fenti menüpontokban megtalálhattok minden információt arról, hogy kik vagyunk, mit akarunk elérni, hová akarunk eljutni, így itt most nem írnám le még egyszer, ha valami mégis kimaradt, a megadott mail címen várjuk a kérdéseket! Addig is jó olvasgatást!

T W I L E K


Megjelölve:

Megjegyzés írása