Felkészülünk …

Kosár

…csütörtök van, könnyed kora nyári este… Eveens lassan végez a 12 körével, a lánc meg ütemesen meg-meg csörren, ahogy a labda jobbra-balra rángatja… de, mit is keresünk mi itt?

Mi Kutyák csütörtökönként összegyűlünk az Orczy Kertben, futunk egy jót és dobálunk pár kosarat. A heti összejövetelnek több célja is van: az erőnlétünket tartjuk szinten, vagy fejlesztjük, megbeszéljük a csapattal, Airsofttal kapcsolatos témákat, lazulunk a napi munka után és együtt vagyunk, amire minden csapatnak szüksége van. Ismétlődő rituálé ez, amit nem hagynánk ki semmiért sem…

A rendszeres mozgás és az erőnléted meghatározza a pályán leadott teljesítményedet. Érdemes hát felkészülni a játékokra, hisz tetemes előnyt tudsz kovácsolni abból, ha többet és gyorsabban tudsz Kosármozogni a pályán ellenfeleidnél, illetve adott helyzetben jobban tudsz koncentrálni a feladatra, mint mások, akik az égbeszökő pulzusukkal vannak elfoglalva egy kisebb futás után. Többnapos játékokon is aktívabb tudsz lenni, kevesebb alvással is beéred és a körülmények sem hatnak rád annyira negatívan, ha megszoktad, fejben dőlnek el a dolgok.

Maga az edzés mindig tele van tűzdelve viccel és humorral… ez így kerek számunkra, és közelebb is hoz minket egymáshoz. Jó alkalom ez a heti dolgaink megbeszéléshez, a tervek, elképzelések továbbgondolására, egyeztetésére. Így mindig folyamatos a kommunikáció, nem sikkadnak el témák a csapat életében.

További tervek közt van, hogy képviseljük magunkat futóversenyeken, váltókon. A napi futott táv 2 km és 15 km közt változik. Nem is a távolság a lényeg, hanem hogy naponta vedd rá magad a mozgásra… szóval, mi nyomjuk… told te is és légy jobb a pályán! Rajtad múlik…

K751


Megjegyzés írása