F E L S Z E R E L É S

FEGYVERZET

FegyverzetElsődleges M4 -es gépkarabélyokat használunk. Ez van a csapat legtöbb tagjának, így sem a tárak, sem az akkumulátorok cseréje nem jelent problémát. Ezek a fegyverek 330 – 390 FPS között mozognak, így sorozatlövésre a MASZ szabályai szerint alkalmasak és használhatóak. Fegyverzetünk fel van készítve az éjszakai játékokhoz szükséges Traceres elemekkel is.
Ezen kívül rendelkezünk AK variánsokkal, mint kiegészítő pót fegyverek. Mindegyik üzembiztos, karbantartott, 300 – 390 FPS közötti. Természetesen használunk egyéb fegyvereket is, mint például az M14 -es mesterlövész puskát és Beretta illetve Sig P226 -os kézi fegyvereket is.
Minden fegyverhez Mid vagy Low – cap tárakat használunk, mivel az általunk választott játék stíluson ez követelmény is, illetve jelentősen csökken a “BB csörgés” zaja.

RUHÁZAT

RuházatA Dogs – Team -ben törekszünk az egyforma viseletre. Az egyenruhánk Multicam mintájú Propper, teljesen egyforma, akárcsak az 5.11 -es mellény. Kiegészítőkben az OD szín preferált, de itt már akadnak eltérések, melyeket igyekszünk mihamarabb korrigálni.
Szinte mindenki egyedivé teszi magát a teljesen különböző apró kiegészítőkkel, amik szabadon viselhetőek. Arab kendő, extra zsák, sapka, de természetesen minden illeszkedik az egység stílusához.

KIEGÉSZÍTŐK

A csapat természetesen fel van szerelve pár “extrával” is. Ebből talán a legfontosabb a profi két sávos rádió, ami mindenkinél a Puxing PX-888, amikhez gége mikrofont használunk, a könnyebb és biztosabb kommunikáció érdekében. A rádiósunknál speciális jel erősítő is van, hogy ha szükséges nagyobb távolságból is képes legyen a HQ val kommunikálni.
A rádió mellett persze megvannak azok az eszközök amik egy “átlagos” Airsoft játékra talán nem is kellenek. Ilyen a távcső, a monokulár, a gps, a tájoló. A több napos játékokon nálunk van a gázfőző, így bármikor tudunk meleg ételt enni (már ha a körülmények engedik).

JÁRMŰVEK

Jármű

Jelenleg nem rendelkezünk kifejezetten Airsofthoz használandó járművel, de már tervezzük egy beszerzését.