V I S

Név: VIS
Kor: 44
Nem: Férfi
Elérhetőség: vis@dogs-team.com

Dogs Team

A csapat megalakulása után kb. fél évvel, a Twileknek feltett „Te mi ez az új formáció?” ártatlan kérdéssel kezdődő, majd csapat beszélgetésbe torkolló „ismerkedés” után kerültem a Seal Dogs Teambe, mint próbaidős tag. Játékokon Főleg lövész feladatot látok  el, de a felelősségteljes, viszont roppant hálás medik szerepkör is az enyém. Természetesen más feladatokra is nyitott vagyok, ha az élet úgy hozza.

A csapatban

Rendszerint felszerelésekkel és azok beszerzésével kapcsolatban próbálok segíteni, illetve a játékosi és szervezői trendekről nyújtok információt a csapatnak.

Airsoft

Az Airsoftot annak magyarországi tömeges indulásakor 2003 tavaszán kezdtem. Wintermute kolléga akkoriban indította az első  interneten” szervezett hazai játékot. Az elmúlt évek alatt részt vettem a magyar alapszabályzat elkészítésében, szerveztem több  tucat kisebb és pár nagyobb játékok, részt vettem több hazai és külföldi nagy játékon, mint a Jozef féle szlovák Bad Boys  challangeken és Hosiminyi játékon, a lengyel II Camo Rally-n, a Deki féle Szlovén Rhavi RIS játék sorozaton (3,4,5,7) és a Frico féle hazai Coronado X-en. A kezdetektől a következő csapatokban vettem részt. Egy rövid Gold Team-es tagság után páran megalakítottuk a Dogs of War csapatot, amely 2005-2010 között színesítette a Magyar Airsoftot. Kis lazulás következett évi pár nagyobb játékkal, majd 2012-ben a Happy Team-hez csatlakoztam, akikkel az Airsoft könnyed, vidám formáját játszottuk, majd 2013 nyarán jött a Seal Dogs Team. Fegyverek terén a rövidebb és könnyebb példányokat kedvelem és azokat viszonylag ritkán váltom. Marui Beta, majd ICS MP5 után hamar rátaláltam a HK rövid G3-as családjára a Marui MC 51-re. Ezek mellett egy Marui MP5K-PDW és egy Maruzen CA870 shotgun segít a CQB és a springes partik világában. 2013-ban megtetszett a szintén műanyag testes, bull pup rendszerű Tavor–21, mely mind formavilágával, mind modernségével meggyőzött, így most ő a fő AEG-em. Felszerelések közül, a könnyű de jó minőségű kiegészítőket részesítem előnyben. Például évekig egy Camelbak hátizsák, egy dupla comb tártáska és a könnyű AEG összeállításban játszottam. Ez a fajta light málha fokozottan előnyös a sokat mászkálós, több napos milsim játékokon, továbbá a futkozós medik szerepkörben is jó hasznát veszem, eme könnyedségnek.

Egyebek

„Civilben” is Airsoftozom és 2006 óta próbálom a hazai játékosokat felszerelésekkel, tanácsokkal ellátni. Persze az Airsoft hobbi mellett, az asztalitenisz és a túrázás sem áll távol tőlem.

[catablog_gallery id=”1663″ template=”gallery”]