H I T V A L L Á S

“A Seal Dogs Team tagjai nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja – csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.”

Elsődlegesen a MILSIM tipusú játékokat részesítjük előnyben, hisz úgy érezzük ez az, ami a legtöbb kihívást tartogatja számunkra. Fontos, hogy a csapat minden tagja kellően felkészült és elhivatott legyen, mert csak így tudjuk elérni a célunkat, a játékokon való lehető legjobb eredményt.
Erre tesileg, lelkileg és felszerelésileg is komoly előkészületeket teszünk. Folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük a felszerelésünket és fegyverzetünket, hogy a több napos játékokon is megbízhatóan működjenek Ők is, mi is.

A Seal Dogs Team -ben fontos, hogy a csapat tagjai jól ismerjék egymást, így könnyítve meg a csapatmunkát. Elengedhetetlennek tartjuk a rendszeres találkozókat, összejöveteleket, csapat gyakorlókat, hisz ezzel érhető el a kellő tisztelet és bizalom kialakulása. Persze mindehhez szükséges, hogy a csapat minden tagja ugyan azt várja az Airsoftól és a másiktól.

Fontos célunk, hogy a legjbb csapatok közé tornázzuk fel magunkat a játékokon nyújtott teljesítményünkel.

 

Eveens
… nem a haláltól kell félni, hanem a meg nem élt élettől …

Petrov
.. mikor a földön heversz és a tested már nem engedelmeskedik, még ne add fel cimbora …

TwILeK
… csak vicceltem, kereszthalál …

K751
… a pokol is komfortos lehet, csak be kell rendezkedni …

SEAL DOGS TEAM