E V E E N S

Név: Eveens
Kor: 39
Nem: Férfi
Elérhetőség: Eveens@dogs-team.com

Dogs Team

A Seal Dogs Teamnek a megalakulása első pillanata óta tagja vagyok. Mint alapító tag kiemelten fontosnak tartom önmagam és a csapat fejlődését.

Játékokon
A Dogs Team jelenleg egy négyfős egységből áll így a csapaton belüli feladatok „szerepköröknek” is részben átjárhatóaknak kell lennie. Alap felállásban elsődlegesen lövész, de ha szükség úgy hozza akkor akár teku, sniper, vagy spotter feladatköröket is ellátok függően attól, hogy a csapatban az adott játékon mi a leghatékonyabb. A csapaton belüli legfontosabb szerepem a kettes tűzpár vezetése.

A csapatban
Háttér feladataim a tárgyi eszközök beszerzése, friss térkép, bb, ellátmány biztosítása a játékokon. A „hardver” részek beszerzése, karbantartása és egységesítése. Figyelemmel kísérem, hogy az egység által használt ruházat és fegyverzeti kiegészítők minden körülmények között kompatibilis, és elérhetők legyenek a csapat minden tagja számára.

[catablog_gallery id=”255″ template=”gallery”]

Airsoft

Talán valamikor 2009 környékén egy csapatépítés során találkoztam az Airsofttal először Akkor az újdonság erejével hihetetlenül hatott rám. Ezen az élményen felbuzdulva már tudatosan kezdtem kijárni játékokra K_75 barátommal együtt. Egy-két játékot követően pedig beszereztem az első fegyveremet egy M16 gépkarabélyt. Az első időszak számomra a sport megismerésére és a játékokon szerzett élményekről szólt.

Később 2011 elején, egy játék során ismerkedtünk meg a Devgru akkori tagjaival és mivel nagyon hasonló gondolkodással és életszemlélettel rendelkeztünk így szívesen vettük, hogy csatlakozhatunk az egységhez. Ebben a fejlődési időszakban sikerült mind az állóképességemet mind a felszerelést mind pedig a szemléletemet kiszélesíteni.
2013. Januárjában a Devgru-ból négy társammal kiválva alapítottuk meg a Seal Dogs Team-et azzal a céllal, hogy az eddigi megszerzett tapasztalati ismereteinket töretlenül tovább szélesítsük. Célunk, hogy a valósághoz sokkal közelebb álló többnapos Real-sim játékokon vegyünk részt.

Civil élet

A magánéletben, első sorban boldog családapa vagyok Fantasztikus feleségemmel és kisfiammal Budapesten élünk.. A „civil” életben raktári operációkkal foglalkozom, mint középvezető. Hol kisebb, hol nagyobb csapatot terelgetek amellett, hogy operációs folyamatokat integrálok, ill. fejlesztek, röviden teszek, veszek, vezényelek. Az Airsoft előkelő első helyen szerepel a hobbyaim között, de nem az egyetlen. Mellette nagyon szeretek síelni , aktívan sportolni és kirándulni. A nem szokványos dolgokat kipróbálni és megtapasztalni.. röviden talán minden olyan szabadidős elfoglaltságot, ami eltér a mindennapi komfortzónánkban megszokottól..

[catablog_gallery id=”312″ template=”gallery”]