P E T R O V

Név: Petrov
Kor: 22
Nem: Férfi
Elérhetőség: petrov@dogs-team.com

Dogs Team

A Seal Dogs Team alapító tagjaként feladatom több területen is a maximumot kihozni magamból, mellyel mind a csapat mind saját fejlődésemet elő tudom segíteni. Ezen szerepkörök azonban nem kizárólagosak illetve állandók, mivel képesnek kell lennünk a csapat bármely más tagjának feladatát legalább alapszinten ellátni.

Játékokon
Mint minden tag, elsődlegesen én is lövész feladatkört töltök be, ebben hőn szeretett és becsült CA M16-osom van segítségemre. Ezen túlmenően hozzám tartozik bármely játékon belüli sérülés ellátása az éppen aktuális szabályrendszer szerint. Nagyon büszke vagyok a testre szabott kötszereimre, illetve az egyik társam hátán lévő elsősegély-felszerelésre, mellyel bármilyen, az eddigi játékok során tapasztalt sérülést képes/képesek vagy/unk ellátni.

A csapatban
Elsődleges feladatom a csapat számára szükséges fordítások elvégzése, a különböző külföldi fórumok figyelése, illetve bármilyen élőszavas tolmácsolási feladat. Ezen túlmenően klasszikusan a „segít-ahol-éppen-kell” feladatkör az enyém.

[catablog_gallery id=”253″ template=”gallery”]

Airsoft

Az Airsofttal 2011-ben találkoztam először, majd bérelt fegyverek kisebb arzenáljának kipróbálása után szereztem be első fegyveremet, mely azóta is hű és kitartó társam a nyári homokban fetrengéstől a téli hóban-fagyban játékokig. Persze önmagában ez mit sem érne egy olyan csapat nélkül, ahol egymást támogatva tűzünk ki egyre komolyabb célokat.

Az utóbbi idők tapasztalatai egyértelműen megmutatták, hogy mind a csapat, mind a saját elképzeléseim a Milsim felé húznak, talán a részemről a megszokottnál több szerepjátékra való hajlandósággal. A jéghideg januári éjszakázások után otthon meglepődve tapasztaltam, hogy vissza akarok menni, hogy ebből még több, még keményebb kell. Mindent megteszek azért, hogy az április végi Border War-on a magyar szakasz egyik szanitéceként már kellő fizikai, lelki és mentális állóképességgel rendelkezzem feladataim ellátásához.

Mint a fentiekből talán kitűnik, igyekszem a lehető legkomolyabban venni az Airsoft-ot mint sportot és hobbit – számomra ez korántsem csak a fegyverekről szól, sokkal inkább a másokkal való együttműködésről, csapatmunkáról, saját korlátaink megismeréséről és meghaladásáról, valamint a másik segítéséről.

Civil élet

Amikor nem terepen vagyok, a Műszaki Egyetemen tanulok, illetve szerencsémre egyre több és izgalmasabb kutatási-oktatási projektben veszek részt. Ezzel kapcsolatban rengeteg szakmai segítséget kapok a tanszéki munkatársaktól, illetve ehhez kapcsolódóan viszonylag szabadon használhatom a fantáziámat különféle eszközök megalkotására – melyekről utólag általában kiderül, hogy remek demonstrációs eszközök.

 

[catablog_gallery id=”218″ template=”gallery”]