T W I L E K

Név: TwILeK
Kor: 32
Nem: Férfi
Elérhetőség: twilek@dogs-team.com

Dogs Team

Már a megalakulása óta tagja vagyok a Seal Dogs Teamnek, mint alapító tag. Szerepem a csapatban többrétű, akárcsak a többieké, mind a játékokon, mind pedig a csapat vezetésében.

Játékokon
Elsődlegesen lövész feladatokat látok el egy némileg átalakított Classic Army M15A2 –essel. Ez az alap funkcióm, de ezek mellett számos egyéb speciális feladatot is végre hajtok, ha szükség van rá.
Másodlagos feladatom a csapat mesterlövész támogatása egy Tokyo Marui M14 essel. Ebben a szerepkörben mind felderítő, mind támogató mesterlövészként képes vagyok segíteni az alakulatot.

A csapatban
Legfontosabb feladatom az IT rendszerek fejlesztése, építése, hogy kiszolgálják a csapat igényeit. Én tartom karban a weboldalt, a levelezésünket, és minden olyan rendszert, amit a Dogs Team használ.
Szintén én vagyok a csapat kapcsolat tartója, így a legtöbbet én kommunikálok a csapat nevében olyan esetekben, amikor nem játszunk, azaz nem kifejezetten a csapat parancsnokának szólnak.

[catablog_gallery id=”252″ template=”gallery”]

Airsoft

Az Airsoftot még 2005 –ben ismertem meg Butti jóvoltából. Első fegyvereim egy Glock és egy Tokyo Marui AK47 es voltak. Már akkor tudtam, hogy én mindenképpen komolyan akarom űzni ezt a sportot, ezért kerestem azokat, akikkel lehet is. Persze ez egy nehéz folyamat, de azt hiszem most valóban egy olyan csapat tagja lettem, akikkel 100% -ig egyezik az Airsoft felé támasztott elvárásunk. Számomra ez egy sport, amit szeretnék minél jobban csinálni, ha lehet akkor csapatban.

Az elmúlt években sokféle játékon részt vettem, sokféle játék stílust kipróbáltam és egyértelműen a MILSIM játékok azok, amik megfogtak. 2013 –ban veszek részt az első Border War –omon, ekkor kezdem a többnapos játékokat is.

A mesterlövész szerepkör az, ami a legjobban érdekel, de sajnos az Airsoft nem ad annyi lehetőséget erre a fajta játékra, mint szeretném, így sokszor csak cipelem a puskát, de remélem hamarosan, főleg a hosszabb játék időkön kialakul egy olyan rendszer, amivel sokkal mélyebb szinten lehet űzni ezt a fajta stílust.

Az eddigi Airsoft “pályafutásom” alatt összesen 2 csapatnak voltam a tagja.
Az első az FTD volt. Itt tanultam meg az alapokat. Csapatban mozgást, épület harcot, stb. Ebben Kemi volt nagy segítség, hisz Ő katonai pályafutása során kapott ilyesfajta kiképzést. Sajnos nem éreztem azt, hogy nekem itt a helyem, ezért több évnyi közös Airsoftozás után kiléptem az FTD -ből.

A második csapatom a DevGru volt. Egy nagyon komoly csapat, rengeteg lehetőséggel, így amikor megtudtam, hogy lehet csatlakozni, meg is tettem, örültem, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Nagyon sok közös élményt szereztem és rengeteget tanultam, tovább mélyíthettem az addigi ismereteimet és sok új dolgot megtapasztaltam, mind az Airsoft -ban, mind azon kívül is. Majd két évig voltam a DevGru tagja, de eljött az az idő, amikor már mást akartam, ezért 2013 elején úgy határoztam, hogy elválnak útjaink …
… és így lettem a Seal Dogs Team alapító tagja …

Civil élet

A civil életben sokkal “szürkébb” az életem. Programozóként dolgoztam, dolgozom, különféle cégeknél. Budapesten a Stormregion Kft. –nél kezdtem, mint játék fejlesztő, ahol több AAA-s játékot is fejlesztettem, majd mikor ez a cég megszűnt, össze vissza vándoroltam különféle helyekre.

Természetesen elsődleges hobbim az Airsoft. Az Airsoft előtt az Il-2 Sturmovik volt az, amibe teljesen bele feledkeztem és ötödmagammal komoly sikereket értem el.

[catablog_gallery id=”190″ template=”gallery”]