K 7 5 1

Név: K751
Kor: 38
Nem: Férfi
Elérhetőség: K751@dogs-team.com

Dogs Team

A Seal Dogs Team alapításában három csapattársammal együtt én is részt vettem.

Játékokon
A Dogs Team négy főből álló egység. Játéktéren belül jelenleg elsődleges feladatom a rajparancsnoki funkció ellátása. Kommunikáció a szervezőkkel, HQ -val, taktika/stratégia megválasztása, csapat koordinálása, tűzvezetés. Mindemellett az egység tagjaként természetesen lövész támadó/védő feladatok ellátása.

A csapatban
Pályán kívül a csapat indulásával kapcsolatos feladatok koordinálása, fejlődési terv összeállítása, pályán kívüli programok szervezése, a tagok támogatása, fotózás, arculat kialakítás.

[catablog_gallery id=”254″ template=”gallery”]

Airsoft

2009 -ben ismertem meg az Airsoftot. A késztetés egy fegyverekkel telezsúfolt fal elött fogott el. A falról csakhamar lekerült egy AK47 -es, amit azóta jellemzően az orosz vonal eszközei követtek. Közel két szezont a B.A.T. játékain, illetve Eveens barátommal egyéb rendezvényeken játszottam végig.

2011 -ben léptem be a DevGru alakulatába, melynek tagjai már komoly tapasztalattal rendelkeztek. A csapatban a támadó Alfa egység lövészeként/mesterlövészeként, a pályán kívül a csapat fotósaként tevékenykedtem. A DevGru, mint csapat nekem társakról, barátságokról szólt, illetve fejlődésről fegyelemben, állóképességben, stratégiában, taktikában és felszerelésben.
2013 januárjában alapítottuk a Seal Dogs Team-et, amivel célunk továbbfejlődni, aktívan részt venni többnapos játékokon a realsim irányvonalat követve, jó kapcsolatrendszert kiépíteni hasonló beállítottságú csapatokkal, illetve jelenléttel, szervezéssel támogatni az airsoft-hoz kapcsolódó hazai rendezvényeket.

A Dogs Team igazi kutyákból áll… bármit bármikor a másikért, illetve soha senkit nem hagyunk hátra. Baráti kötelék ez, mely egy irányba mutat a küldetésekben és a pályán kívül is. Számunkra ez csak így működhet.

Civil élet

Katonai gyakorló, bakancs, málha, taktikai mellény és fegyver nélkül apaként illetve munka szempontjából két logisztikaki telephely vezetőjeként élem a mindennapokat. Az airsofton kívül fényképezés, motorozás, snowboard-ozás, lovaglás és falmászás a hobbim. Jellemzően az idő, ami a legkevesebb az életemben…

[catablog_gallery id=”184″ template=”gallery”]